apr 30

De juiste locatie voor uw seminar

vuurtorenHet valt mij meer en meer op dat organisatoren van seminaries denken dat de deelnemers spoorzoekers zijn. Het lijkt wel of dat hun bekommernis niet verder reikt dan hetgene er op het seminarie zelf afspeelt. Hoe de deelnemers daar geraken, welke parkeergelegenheden zijn er, openbaar vervoer, marktdagen of andere evenementen die de weg belemmeren… om er maar enkele op te noemen.

vuurtoren

 

 

 

 

Wij van “time to learn” vinden dit een belangrijk gegeven en zijn op internet op zoek gegaan naar interessante informatiebronnen. Als “case” nemen we onze info-avond sociale media op dinsdag 3 mei 2011.

Nuttige informatie:

roaccutan kaufen.

sex med man.

Heb je tips of andere wetenswaardigheden? Stuur ons dan een can you buy bactrim over the counter, can you buy bactrim over the counter, can you buy bactrim over the counter, can you buy bactrim over the counter, can you buy bactrim over the counter, can you buy bactrim over the counter. email

Share

Post to Twitter

Dit bericht is geplaatst in Facebook, Geen categorie, Twitter en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>